Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: :o)

velmokata,2012.11.30 16:59

Gabusom, nagyon köszönöm!!!

Felhívnálak

Gabus,2012.09.24 10:15

A mobilod nem fogad hívásokat.... :o(

Re: Felhívnálak

velmokata,2012.10.17 09:44

Hosszú rákészülés után 2011 őszén elvesztettem a telefonomat. (ugye, ki kér, kap) egy pár hétig vannak elvonási tünetek, de azóta(s ezt nem hiszi el senki) nagyon jó úgy élni, hogy az emberhez nincs egy gép kötve... vagy fordítva!
Ennek hatása vagy következményei: nem szűntek meg az emberi kapcsolataim, sőt személyesebbé váltak :), megtalálnak a kuncsaftjaim is, nem sugárzódik az agyam, nem terhelem a pénztárcámat egy telefonszámlával, nem telefonálok vezetés közben, így is elérhető vagyok mint a ..., és még sorolhatnám jótékony hatásait. Többen kérdezték már, hogy hogyan lehet így élni. :) nem mosolyogtató ez a kérdés? ...szóval ez is megérne egy misét...

Inuaki

k...,2010.02.16 20:50

Én olvastam már a könyvet. Kell egy lélek szint, hogy az ember megértse a leírtakat és el tudja fogadni a mondanivalóját. Azt gondolom, hogy kellenek ezek a létra fokok, hogy haladni tudjunk előre. Több szűrőn átengedve, nekem teljesen lejött mi az üzenet. Egy löket az előttünk álló időszakhoz.
:)

Homeopatia

Adri,2008.10.07 13:39

Üdvözlök mindenkit! Csatlakozom az előttem szólókhoz.Úgy mint anya.
Nálam is a lányom betegsége hozta ki, hogy azt mondtam MEGÁLLJ.Kutakodtam sokféle lehetőség után.Zsiann lapján a hasznos fórumba már beírtam jó tapasztalatomat két szer /de jó szó/ kapcsán .Egyik a ganoderma /pecsétviaszgomba/ másik a kolloidok /ezüst/ voltak amit antibiotikum helyett alkalmaztam. Nagyon bevált. Még egy homeopátiás szert is ajánlok, aminek manapság kezdik felfedezni jó tulajdonságait.Ez a PHÖNIX Solidago gyógynövények kivonata cseppekbe. Immunerősítő, vese tehermentesítő hatása van.
Jó egészségesedést!

egész-ség

Dia,2008.10.02 09:31

Sziasztok nagyon jó az oldal.
Szerintem Holdacskának nagyon igaza van, én az ellenkezőjét éltem meg környezetemtől mint ő: "Fehérbőrű, vékony, szőke kislány biztos gyenge az immunrendszere" egyet köhintettem máris félórás dráma lett belőle, hogy akkor most beteg leszek, aztán majd jönnek a szövődmények......
Beteg is voltam folyton, míg el nem kerültem otthonról főiskola alatt még megfázva sem igazán voltam egyszer sem.Azóta sem voltam beteg.
Illetve egyszer lesérültem hosszabb időre, bizonyítva a gondolat teremtő erejét, mivel nagyon szerettem volna, hogy végre velem is foglalkozzon a környezetem, mondtam is, hogy egy jó kis karsérülést szeretnék és 1 nappal később olyan szerencsétlenül estem, hogy hetekig alig tudtam mozgatni a karomat.
Szerintem a jó tudati hozzáállás is nagyon fontos.
Mert ha az ember egész-ség akkor nem kapja el a betegség.

betegség

Holdacska,2008.10.02 00:29

talán az is fontos, hogy ne akarjuk, hogy betegek legyenek, legyünk! Egyszerűen nem kell gondolni rá! Csak örülni a létüknek, létünknek. Azt látom sokszor a szülőkön, hogy kettőt tüsszent, vagy éppen nyűgös, hisztis a gyerek és mááár elhangzik a mondat, jaj csak nem beteg leszel. Főleg utazásoknál, elviszik a fél gyógyszeres szekrényt, persze, hogy betegséget fog generálni a gyermek, ha már úgyis ott az a rengeteg gyógyszer....Mert ez az általános felfogás, hogy ez meg ez a tünet ezt jelenti... Nekem mindig azt mondta Édesanyám, ha mondtam, hogy itt fáj, ott fáj, hogy "jó, majd elmúlik".
Nem buták ők, csak gyerekek, kicsik...

Kata

Kinga,2008.10.01 14:27

Kedves Kata!
Gratulálok a lapodhoz!
Bizonyára amikor időd engedi bővülni fog.
Fontos a változás az eü.-ön belül, így nem mehet tovább sokáig! Itt már nem egészségmegőrzésről van szó, és gyógyításról, bár sokan küzdünk a hanyatlás ellen. Van aki még lélekben, van aki már tevőlegesen.
Minden ilyen megmozdulás nagyon fontos, majd összeáll egy új rendszer egyszer csak.BÍZOM!
Szóval minden jót!

Válasz

velmokata,2008.09.16 20:40

Kedves Timi!
Köszönöm kérdéseidet.
3 gyermekem van s már az elsőnél megtapasztaltam, hogy mi lesz egy gyerekből a sorozatos antibiotikumos kezeléstől. Hihetetlen mit tud művelni ha azt ész nélkül használjuk, bár a JóIstennek adhatok hálát, hogy maradandó károsodása nem lett a gyerkőcnek. Gondolok itt liszt-, vagy tejérzékenységre esetleg bármilyen allergiára. Így is azt mondom nem szabad szélsőségesnek lenni. Nem szabad kizárni esetleg egy antibiotikumos kezelést, de fel kell ismerni, hogy nem kell minden tüsszentésnél rohanni az orvoshoz. Kutasd fel a régi praktikákat és használd, e mellet én felfedeztem a homeopátia igen eredményes működését. És megannyi gyógymód van arra, hogy kúráld kis családod apróbb betegségeit. Persze sokat olvasgass és kutass és biztosan megtalálod ami hozzád közel áll amiben bízol, eredményeket érsz el vele. E mellet nem baj, ha találsz olyan doktort is aki partner ebben. Hidd el csak indulj el és egymást követik az információk. Egyet ne felejts el, csakis a te felelősséged. Mindig úgy álltam a dolgokhoz, bármit mond az orvos bármit tanácsol bárki, az én döntésem az én felelősségem. De biztos vagyok benne, hogy érezni, tudni fogod, hogy mit kell tégy. Vissza az élethez, vissza a természethez és hallgassunk az érzéseinkre, talán ez a legjobb tanács amit adhatok. Mi, Anyák tudjuk mit kell tennünk, csak eddig sajnos sikeresen próbálták ezt elnyomni. És ezzel átvezethetjük a témát a BIOételekre.
A hamisítással kapcsolatban azt tudom tanácsolni, hogy meg kell keresni a termelőket. El kell felejteni a bevásárlóközpontot, a plázát (a kereskedők várát. Tudom ez nem egyszerű, mégis ha fontos, hogy gyermekeidből ember legyen a talpán (na ezt jól megaszontam)ha felnő és hátbavered, még csak meg se inogjon, akkor jó alapokat kell adj nekik. Megkeresni a termelőt és megismerni. Tudni fogod, hogy jó helyen jársz. A bevásárlóközpontban nem fogod tudni, ott csak vedd le a polcról és menj birka módra. Végy alapanyagokat, és te készítsd el. Tudom bosszantó ez a főzőcskésdi sokszor, de és ez most legyen az utószó is, minekünk Anyáknak ez legyen a karierünk, hogy testben és lélekben erős embereket neveljünk fel.

kérdés

Timi,2008.08.25 19:17

Szia. Azt írtad, hogy megáljt modtál az antibiotikumokra. Ez azt jelenti, hogy nem adsz gyerekednek antibiotikumot? Szerencsére ahova én járok a gyerekeimmel, nem ad a doktornő minden esetre antibiotikumot, bár én így is sokallom. Milyen praktikákat vetsz be?
Írod az egészséges táplálkozást. Kezdő szinten foglalkozom a bioétlekkel és nem tudok sokat róluk, de tudom sokkal drágább és nekem innen ahol én lakom elég elérhetetlennek tűnik. És egy másik aggodalmam, és bevellom őszintén nem csak az enyém, hogy annyi csalás van ezzel kapcsolatban is, hogy nincs bizodalmam több pénzt kifizetni egy esetleg ugyan olyan vegyszeres áruért.
Előre is köszönöm a válaszodat és ajánlj esetleg oldalakat és írásokat amivel érdemes okosodni ezekeben a témakörökben.

finomság

Gabus,2008.07.01 19:00

Drága Kata!
Mi annak az ételnek a neve amit a múlt héten ettünk nálad? Az, amiről úgy mesélted a földekről hazatérve készítették az asszonyok míg a férfiak már a pincében hűsöltek. Elfeledtem...
Köszi! Puszi!